Done-for-you løsning på månedsbasis

Få fast hjælp til markedsføringsopgaverne i din virksomhed

Få fast hjælp til markedsførings-opgaverne i din virksomhed

Har du brug for hjælp til at få lavet indhold til dine sociale mediekanaler, få skrevet ugentlige nyhedsbreve og blogindlæg, få oprettet, skrevet og designet en salgsside, få redigeret dine podcastepisoder og YouTube-videoer eller andre lignende opgaver?

Så kan vi tilbyde en fast løsning på månedsbasis.

Priser fra 2.500,-/mdr.

ex. moms

Du ved det godt...

… vejen til succes i din virksomhed er at være konsistent i din markedsføring, så du hele tiden har en frisk strøm af købeklare kunder.

Men det er svært.

Du skal både agere som grafisk designer og tekstforfatter, kunne mestre billed- og videoredigering, være webudvikler og SEO-specialist, lære at benytte et hav af forskellige programmer og teknikker, OG samtidig holde dig opdateret med de seneste trends og tendenser.

Måske driver du en mindre virksomhed helt alene og har svært ved at finde tiden til det, måske har du begrænsede kompetencer til rådighed inden for digital markedsføring i din virksomhed eller måske kunne du egentlig bare godt bruge en hjælpende hånd.

Slip for den dårlige samvittighed

Få hjælp til at komme ovenpå med din markedsføring med en “done-for-you” løsning på månedsbasis, hvor du eksempelvis på en fast dag i måneden kan få lavet og planlagt en hel måneds indhold til dine foretrukne sociale medier, samt få skrevet dine ugentlige e-mail nyhedsbreve for en hel måned.

Det kan også være, at du i stedet ønsker at få hjælp til at lave din hjemmeside, få skrevet SEO-optimerede blogartikler, planlagt og redigeret en podcast episode eller video til din YouTube-kanal eller få lavet en annonce-funnel til et af dine produkter.

Mulighederne er mange, og på en enkelt dag i måneden kan vi nå en hel del.

Prisen for en hel dag pr. mdr. er lige nu 2.500,-

ex. moms

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, om vi kan hjælpe dig med en specifik opgave.

Så, hvad kan vi for eksempel nå på en dag?

Vi kan som udgangspunkt nå 1-2 af følgende opgaver afhængigt af opgavens størrelse og kompleksitet.

Eksempel på opgave

Indhold på Instagram og Facebook for en hel måned

Få lavet, redigeret og designet dit indhold til Instagram og Facebook for en hel måned. Indholdet kan desuden blive lagt op i et program, som automatisk lægger dine opslag op på forudbestemte dage. Det betyder, at du ikke behøver at gå og huske på at få lavet indhold på daglig basis.

Hvad er fordelen?

Instagram og Facebook er nogle af tidens mest populære sociale medier, og det er her, hvor dine kunder med stor sandsynlighed hænger ud en stor del af tiden.

For at få mest muligt ud af din tilstedeværelse på de sociale medier, skal du sørge for at lave opslag regelmæssigt, så du er frisk i dine drømmekunders hukommelse den dag, de står og har brug for det produkt, du sælger.

Eksempel på opgave

E-mail nyhedsbreve til en måned​

Få skrevet dine ugentlige e-mail nyhedsbreve for en hel måned. 

Hvad er fordelen?

E-mail markedsføring er en af de markedsføringsformer, som giver det bedste return-on-investment. Din e-mailliste kan være en glimrende kilde til salg, men kræver, at du passer og plejer dine e-mailabonnenter regelmæssigt.

Eksempel på opgave

Få lavet eller redesignet din hjemmeside

På en dag kan vi nå at lave en mindre hjemmeside, få redesignet en eksisterende eller oprette en salgsside til et produkt, du gerne vil have fokus på i din forretning.

Hvad er fordelen?

For langt de fleste typer af virksomheder er deres hjemmeside deres vigtigste aktiv online. Det er her, dine potentielle kunder lærer dit brand og dine produkter bedre at kende, og det er sandsynligvis også her, dit online salg foregår fra. Derfor er det vigtigt at have en indbydende, professionel og konverteringsoptimeret hjemmeside.

Eksempel på opgave

SEO-optimeret indhold

Få skrevet dine SEO-optimerede blogartikler eller produktbeskrivelser.

 
 

Hvad er fordelen?

SEO-optimerede produktbeskrivelser og blogindlæg kan hjælpe dig med at blive lettere fundet via Googles søgemaskine, hvilket med stor sandsynlighed er, hvor dine kunder starter deres købsrejse, når de er på udkig efter et nyt produkt. Når din hjemmeside er SEO-optimeret, kommer den frem som en af de første på listen over søgeresultater.

Eksempel på opgave

Planlægning og redigering af 1-2 podcastepisoder eller YouTube-videoer.

Få lavet en plan for din podcastepisode eller YouTube-video og få den efterfølgende redigeret, lagt op og få lavet det tilhørende markedsføringsmateriale til dine sociale medier.

Hvad er fordelen?

I dag er det mere end nogensinde vigtigt for virksomhederne at skille sig ud fra konkurrenterne. Et af de mest effektive værktøjer i markedsføringsværktøjskassen er video og lyd, fordi de hjælper dig med at opbygge en stærkere og mere personlig relation til dine potentielle og eksisterende kunder.

I tvivl om hvad du har brug for?

Start samarbejdet med en gratis 30-minutters strategisession, hvor vi ser på, hvordan du får mest muligt ud af din investering.

Priser

alle priser er angivet i DDK ex. moms

På månedsbasis

ved min. 3 mdr.

Pr. dag ved fast aftale

2.500,-

Pr. dag ved fast aftale ved mere end 2 dage om måneden

2.000,-

Enkeltstående dage

uden fast aftale

Pr. dag

3.500,-

Pr. dag ved mere end 2 dage om måneden

3.000,-