fbpx

SheBoss

Produktsuite

SheBoss

Produktsuite

Business Ignite

Signatureforløb på 8 måneder hvor vi dykker ned i strategi, energi, pengefrekvens, indhold, salg og kampagneplanlægning.

Shop løs af mine digitale produkter

Læs mere om de forskellige produkter. Business Ignite er signaturprogrammet og det naturlige sted at starte din rejse. Ønsker du mere personlig støtte har du mulighed for at tilkøbe Proximity og Privée 1:1

Lær at lave online kurser og forløb

Et online kursus for dig som er klar til at blive CEO i dit eget liv, træde ind i det nye æra og komme i gang med at lave online kurser og forløb.

Ascend er for dig som drømmer om at bygge en online business, som kan give dig den frihed eller den økonomiske ekstraindkomst du drømmer om. 

Proximity - Business Ignite

For dig som ønsker personlig 1:1 støtte under Business Ignite forløbet

Programmet indeholder undervisningen fra Business Ignite og inkludere 8 x 1:1 sparringssessioner, hvor vi taler om din business og arbejder i dybden med det du har brug for.

Privée 1:1

Et privat rum med fuld fokus på dig og din udvikling.

For dig som er klar til at gå dybt, både i dig selv og med din strategi, og dermed kalibrere til det næste niveau.

Privée er den støtte du længes efter, der hvor nogen holder det rum for dig, hvor du kan træde ind i den største version af dig selv. Der hvor du får tingene til at ske.

VIP dage

Ville du ønske du havde en teknisk person for en dag, som forstod salg og markedsføring og som kunne vise dig hvordan du bruger et specifikt system?

Så har du mulighed for at booke en VIP dag med mig.

Jeg er på dit ‘team’ for en dag.

Skab Feminint Cashflow

Skab rigdom i din business og i dit liv. Lad pengene flyde frit og ubesværet og åben dig op for at modtage mere med lethed og nydelse. 

Kommer snart >>