Her finder du den vigtige viden, du ikke kan finde andre steder, som ny iværksætter eller selvstændig ...

… nemlig et samlet svar på, hvordan du bygger og vækster en forretning digitalt, ene kvinde eller med et meget lille team, og samtidig overvinder alle de energimæssige blokeringer du møder på din vej og undgår at gå i stå.

"Fordi du skal have styr på det digitale
og det mentale, hvis du vil have succes i dag"

Ved du ikke, hvordan du kommer videre?

Den online verden giver muligheder. Du kan arbejde hvor som helst og når som helst. 

Du kan potentielt set nå ud til en meget større målgruppe, reducere dine driftsomkostninger og meget ofte er opstartsomkostningerne kun en brøkdel af det du skal investere i en fysisk forretning. 

Men hvordan sætter jeg en digital forretning op, så den bedst muligt understøtter mine mål?

Hvordan skaber jeg en infrastruktur, hvor de forskellige systemer arbejder sammen på tværs og letter min arbejdsbyrde?

Hvordan markedsfører jeg bedst muligt mine produkter eller ydelser online? Hvordan finder jeg de rigtige kunder som er interesseret i mit produkt og hvordan omdanner jeg denne interesse til egentlige salg?

Det er bare nogle af de ting jeg kan hjælpe dig med. 

Du kan ikke gøre det alene. Og dog -

Hej, mit navn er Trine og gennem sparring og undervisning, viser jeg digitale iværksættere, soloselvstændige og små virksomheder, som ønsker at udvikle den digitale del af deres forretning, hvordan de kan lægge en digital strategi, vækste mængden af indgående trafik og konvertere flere leads til salg med metoder der rent faktisk virker her i 2023. 

Ene kvinde – hvis du vil.

… og endnu mere end det, så støtter jeg dig på din rejse. 

Det kræver nemlig et helt særligt mindset, at stå imod de mange udfordringer livet som selvstændig uundgåeligt vil byde på og står du helt alene er det hele bare endnu sværere.

Så tøv ikke med at kontakte mig på e-mail, DM eller PM for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig Hilsen
Trine

Min historie

Da jeg blev mor ændrede min verden sig radikalt

… førhen var det mig og mine behov, som blev sat først, men da min søn kom til verden, blev hans behov naturligvis min første prioritet.

Jeg måtte tage mit arbejdsliv op til grundig overvejelse.

Livet som sommelier på byens Michelin-restauranter var spændende og begivenhedsrigt.

God mad og vin, rejser og masser af spænding, men også lange arbejdsdage om aftenen og i weekenderne.

Det kunne simpelthen ikke hænge sammen med det familieliv, jeg drømte om. Så jeg sadlede om.

Det tog lidt tid og nogle omveje, men nu er jeg her.

For mig handler det at være selvstændig med en digital business om at skabe et liv i balance. Et liv som giver mig frihed til at tage mig af min familie og stadigvæk kunne udføre meningsfuldt arbejde, som er drevet af lyst og passion.

Derfor har jeg startet SheBoss.

Min mission er at hjælpe dig, som er inspireret af min historie med at gøre det samme.

At lægge kursen om og selv skabe det liv og arbejdsliv du drømmer om.