Hej! Vi er Tina & Trine

Hvad er en SheBoss?

En SheBoss er en kvinde som tager ejerskab. Måske er hun mor, måske er hun ikke. Måske ejer hun sig egen virksomhed. Måske er hun i gang med at bygge en, eller måske planlægger hun at gøre mere med sit liv og selv tage styringen. Det vigtigste er, at hun ikke er bange for at sætte barren højt og gå efter sine drømme.

Hvem er Bag Sheboss?

Om Tina

Tina er en karismatisk energibombe med en smittende energi og en enorm lyst til at lære fra sig og hjælpe andre passionerede og engagerede mennesker med at nå deres mål.

Tina er vores biohacker og specialist indenfor sammenhængen mellem mind, body og soul og performance

Hun har en lang og alsidig karriere bag sig, som spænder vidt fra elite-sportsdanser til politibetjent, sygeplejerske, key account mannager og coach. Derudover er hun certificeret NLP-konsulent og har for nylig tilbragt fire år i USA, hvor hun har gennemført den banebrydende uddannelse i Yoga Therapy ved Layola Maramount University, LA.

Med konkrete og enkle metoder og hacks, hjælper Tina dig med at knække koden til et arbejdsliv og privatliv i perfekt balance, hvor du performer på alle plan både fysisk, mentalt og professionelt.

Tina er mor til tre skønne børn og bor med dem og sin mand i Gentofte.

Om Trine

Multipassioneret og en smule nørdet mompreneur, som står for den tekniske del af vores samarbejde, samt administrationen og markedsføringen.

Nybagt mor til lille César og garvet papmor, som lever med sin dejlige sammenbragte familie på det indre Vesterbro. Har arbejdet som sommelier i mange år og rejst verden rundt på jagt efter store vin- og madoplevelser. 

Står desuden bag sparringsnetværket SheTech, som består af en række seje og dygtige kvinder, der selv står for teknikken i deres virksomheder. 

Sheboss Mindset

vær' stolt af den du er

Stol på dig selv og dine evner og vær’ stolt af den du er. Vær’ stolt af de store og små sejre og din unikke gave, men vær’ også stolt af dine fejltagelser og den enormt værdifulde lektie du har lært ved at træde ved siden af engang imellem.

Tag ejerskab

Tag ejerskab i dit liv. Det er dig som bestemmer skibets kurs, hvad enten du vil det eller ej. Måske drømmer du om at blive digital nomade og rejse verden rundt mens du arbejder fra din laptop, måske drømmer du om at arbejde hjemmefra og have mere tid til familien eller måske noget helt tredje. Du bestemmer 100%.

tid til handling

En ægte SheBoss nøjes ikke bare med at drømme om at tage styringen i sit eget liv, men arbejder benhårdt på at få det til at ske. Hun alliere sig med dem der har know how, studere de succesfulde, vælger smarte løsninger og optimere konstant sit liv og sin business i en iterativ proces.

Hvordan vi fik
1000 følgere på Instagram
den første uge

uden at betale en krone​ til markedsføring!

Reach på de mest populære sociale medier kan være en svær nød at knække. Desværre er det ofte den eneste mulighed for små virksomheder med et begrænset markedsføringsbudget for at nå ud til nye kunder.

Da vi lancerede SheBoss på Instagram, prøvede vi forskellige teknikker af og blev meget positivt overrasket. Vi fik nemlig over 1000 følgere inden slutningen af den første uge. 

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej på de sociale medier, så vi har valgt at fortælle alle vores hemmeligheder. Strategien er nem at følge, og den kræver hverken, at man mestre video formatet, bruger influencers eller benytter betalt promovering. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan vi gjorde – og måske endda har mod på at blive inspireret til selv at booste dit reach på Insta til nye højder, så skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og få vores hemmeligheder tilsendt direkte i din indbakke.

Få styr På det hele

For travle kvinder, der har meget de skal nå​

Hvis du gerne vil nå det hele, er et super effektivt og personligt produktivitets-system et absolut must. Få vores SheBoss-system til at holde styr på alle dine opgaver og ideer. Både i din business og privat.

Du kender det måske: Du har mange bolde i luften, og nogle gange mangler du det forkromede overblik. Du ender måske med at udskyde det store drømme projekt igen og igen. 

Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Det synes vi nemlig, du fortjener. Hvis du ikke allerede har et super effektivt produktivitets-system, så vil dette board være en absolut GAME CHANGER af den helt store slags.

Ved hjælp af dette system fik vi selv en business op at køre “from scratch” på bare 2 måneder. Vi lavede alting selv,og sideløbende havde vi fuldtidsarbejde, hjemmeskoling og barsel med en baby, som vil sidde på armen konstant (også kaldet en velcro baby).

Du kan vælge at  kopiere vores system fuldstændig eller modificere det, så det passer til netop dit liv. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone, kun din e-mail.

Skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og modtag vores SheBoss Master To-Do og Workbench