Hej, Vi er Tina & Trine

En SheBoss er en kvinde som tager ejerskab over sit liv og ikke er bange for at gøre tingene på sin egen måde.

Det vigtigste er, at hun ikke er bange for at sætte barren højt og gå efter sine drømme.

Hvem er Bag Sheboss?

Om Tina

Tina er en karismatisk energibombe med en smittende energi og en enorm lyst til at lære fra sig og hjælpe andre passionerede og engagerede mennesker med at nå deres mål.

Tina er vores biohacker og specialist indenfor sammenhængen mellem mind, body og soul og performance

Hun har en lang og alsidig karriere bag sig, som spænder vidt fra elite-sportsdanser til politibetjent, sygeplejerske, key account mannager og coach. Derudover er hun certificeret NLP-konsulent og har for nylig tilbragt fire år i USA, hvor hun har gennemført den banebrydende uddannelse i Yoga Therapy ved Layola Maramount University, LA.

Med konkrete og enkle metoder og hacks, hjælper Tina dig med at knække koden til et arbejdsliv og privatliv i perfekt balance, hvor du performer på alle plan både fysisk, mentalt og professionelt.

Tina er mor til tre skønne børn og bor med dem og sin mand i Gentofte.

Om Trine

Multipassioneret og en smule nørdet mompreneur, som står for den tekniske del af vores samarbejde, samt administrationen og markedsføringen.

Nybagt mor til lille César og garvet papmor, som lever med sin dejlige sammenbragte familie på det indre Vesterbro. Har arbejdet som sommelier i mange år og rejst verden rundt på jagt efter store vin- og madoplevelser. 

Står desuden bag sparringsnetværket SheTech, som består af en række seje og dygtige kvinder, der selv står for teknikken i deres virksomheder. 

Sheboss Mindset

Drøm Stort

En helt essentiel del af et SheBoss mindset er at drømme stort og ambitiøst på den lange bane.

Ja, vi vil skabe noget, som er større end os selv og ja, vi vil forandre verden!

Det er nemlig de store drømme, som giver os uendelig motivation, trækker os op af sengen tidligt om morgenen og giver os masser af energi.

Et Growth Mindset

Hvordan kan det være at nogen bare lykkes med det de gør, imens andre med samme baggrund og forudsætninger fejler og lader sig slå ud igen og igen?

Hemmeligheden til at opnå succes, hvad end livet byder dig, er et growth mindset. Læs og lære mere om hvad er SheBoss growth mindset er her. 

Mor og iværksætter

Kan man overhovedet være kvindelig iværksætter og have små børn samtidig?

Ja, det kan man godt, men det kræver et stærkt mindset. Du skal nemlig være forberedt på at alt bliver sat på pause, når børnene har brug for deres mor.

Men det kan lade sig gøre. Det er vi et levende bevis på.

Hvis vis du har mod på at tage udfordringen op, så viser vi hvordan man gør. 

Mod til at være sheBoss

For os, er mod en af de vigtigste egenskaber, en SheBoss skal besidde, hvis hun virkelig vil frem i verden. 

Når man starter ud, er der nemlig masser af ting at være bange for – og med god grund.

At være en SheBoss betyder, at man tør stille sig frem og være åben for kritik, at man tør gå forrest og få nogle knubs på vejen og ikke mindst, at man tør forfølge sine drømme.

Kommer snart

Hvordan vi fik
1000 følgere på Instagram
den første uge

uden at betale en krone​ til markedsføring!

Reach på de mest populære sociale medier kan være en svær nød at knække. Desværre er det ofte den eneste mulighed for små virksomheder med et begrænset markedsføringsbudget for at nå ud til nye kunder.

Da vi lancerede SheBoss på Instagram, prøvede vi forskellige teknikker af og blev meget positivt overrasket. Vi fik nemlig over 1000 følgere inden slutningen af den første uge. 

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej på de sociale medier, så vi har valgt at fortælle alle vores hemmeligheder. Strategien er nem at følge, og den kræver hverken, at man mestre video formatet, bruger influencers eller benytter betalt promovering. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan vi gjorde – og måske endda har mod på at blive inspireret til selv at booste dit reach på Insta til nye højder, så skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og få vores hemmeligheder tilsendt direkte i din indbakke.

Få styr På det hele

For travle kvinder, der har meget de skal nå​

Hvis du gerne vil nå det hele, er et super effektivt og personligt produktivitets-system et absolut must. Få vores SheBoss-system til at holde styr på alle dine opgaver og ideer. Både i din business og privat.

Du kender det måske: Du har mange bolde i luften, og nogle gange mangler du det forkromede overblik. Du ender måske med at udskyde det store drømme projekt igen og igen. 

Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Det synes vi nemlig, du fortjener. Hvis du ikke allerede har et super effektivt produktivitets-system, så vil dette board være en absolut GAME CHANGER af den helt store slags.

Ved hjælp af dette system fik vi selv en business op at køre “from scratch” på bare 2 måneder. Vi lavede alting selv,og sideløbende havde vi fuldtidsarbejde, hjemmeskoling og barsel med en baby, som vil sidde på armen konstant (også kaldet en velcro baby).

Du kan vælge at  kopiere vores system fuldstændig eller modificere det, så det passer til netop dit liv. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone, kun din e-mail.

Skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og modtag vores SheBoss Master To-Do og Workbench