fbpx

Mød op med power i din virksomhed

At skabe sin drømmevirksomhed kræver en ekstra indsats og en særlig power. Det er ikke let, og kun få kan gøre det. Der findes dog nogle hemmeligheder, og i denne podcast får du fire nøgler til at møde op med power i din virksomhed

Om denne episode:
At skabe sin drømmevirksomhed kræver en ekstra indsats og en særlig power. Det er ikke let, og kun få kan gøre det. Der findes dog nogle hemmeligheder, og i denne podcast får du fire nøgler til at møde op med power i din virksomhed:

  1. Beslut dig for at gå all in og prioriter din virksomhed højt. Det kan betyde at sige farvel til nogle tidligere interesser og relationer, men tro på at det kommer til at ske og hold fast i din vision.
  2. Tilegn dig den nødvendige viden og invester tid, penge og energi i at bygge dine færdigheder og evner. Det inkluderer at lære at drive forretning og mestre salg og markedsføring.
  3. Vær modig og tag store træk. Turde være synlig og skabe dit personlige brand, være vedholdende og konsistent, og turde fejle og være nybegynder.
  4. Arbejd med frygten og få styr på dit mindset og din energi for at kunne regulere og balancere dit nervesystem i den nye tilstand.

Mød op med power i din virksomhed og brug disse nøgler til at skabe den virksomhed, du drømmer om.

Lyt på Apple Podcast

eller her

Lær salg og markedsføring på Business Ignite
https://sheboss.dk/business-ignite/

Lær at lave online kurser og forløb
Ascend: Byg en online business.
https://sheboss.dk/ascend/

Andre lignende artikler ...

Om SheBoss

Hej, mit navn er Trine og jeg hjælper kvindelige iværksættere og selvstændige med at udvikle og vækste deres forretning digitalt og samtidigt bygge et stærkt mindset, som kan stå igennem alle de rucheture iværksætterlivet byder på.