fbpx

Kig på mig? 

Lad os tale lidt om online synlighed for den lille iværksætter. Fordi det er så pokkers svært for rigtig mange.  Selvkritikken og følelsen af imposter syndrom kommer ofte snigende, når vi aspirerer til at stikke næsen bare en smule frem. 

Lad os tale lidt om online synlighed for den lille iværksætter.

Fordi det er så pokkers svært for rigtig mange. 

Vi har så mange bekymringer om vi nu også er gode nok, ser jeg ikke underlig ud i det her lys, åh hvis bare…

Selvkritikken og følelsen af imposter syndrom kommer ofte snigende, når vi aspirerer til at stikke næsen bare en smule frem. 

Men hvis du kan finde det i dig, bare en lille smule mod i første omgang, så er gevinsten stor. 

Sandheden er nemlig den, at dine drømmekunder ikke kan finde dig, fordi du går og gemmer dig.

Dine drømmekunder står med det her irriterende problem og ingen kan løse det helt så godt som dig. Dit produkt er jo fantastisk! … men altså også totalt nytteløst, hvis det ikke kommer til at gøre den gavn du havde håbet, fordi du er helt gemt væk. 

Dine kunder leder på livet løs, Googler det bedste de har lært, søger og scroller på livet løs. Men ak og ve til ingen nytte. 

Fordi du ikke tør stå frem, fordi du er bange for hvad andre tænker og mener om dig. Om dit grønne hår og lidt for skæve tænder, som i øvrigt INTET har med dit produkt at gøre. 

Så kom frit frem, vis os hvad du har, hvad du kan og hvem du er. 

Når jeg køber, vil jeg gerne mærke personen bag. 

Jeg vil mærke din person, dit engagement, din energi og din intention. Også selvom du har lidt for mange fregner i den ene side af ansigtet, lidt rynker hist og her og hvad det nu ellers er der holder dig tilbage. 

Online synlighed er det første skridt. Så glem, hvad andre tænker og glem den indre selvkritiker. 

Begynd at se andre som ‘kaster sig ud i det’ med beundrende øjne, hep på dem og giv dem masser af skulderklap og virtuel kærlighed. Hvem ved. Måske hepper de tilbage på dig en dag. 

Du kan godt❤️

Om SheBoss

Hej, mit navn er Trine og jeg hjælper kvindelige iværksættere og selvstændige med at udvikle og vækste deres forretning digitalt og samtidigt bygge et stærkt mindset, som kan stå igennem alle de rucheture iværksætterlivet byder på.