fbpx

Lær at sælge på Instagram

Vil du lærer hvordan du gør Instagram til en online salgsmaskine?

Lær den supersælgende Instagram strategi for coaches og online serviceydere, på mit populære online kursus.

Pris 217,- DDK

ex. moms

Vil du lærer hvordan du kalder dine drømmekunder ind, skaber dybe relationer og sælger på en måde, som ikke føles sælger-agtig eller ude af tråd med dine sande værdier?

Så kom med på dette online kursus, hvor vi dykker ned i hvordan du bruger Instagram til at få succes med din drømmebusiness. 

Kom let og hurtigt i gang

Du behøver hverken forudgående kendskab til Instagram platformen eller et dyrt bagvedliggende setup

… faktisk behøver du ikke engang en hjemmeside for at komme i gang. Så enkelt er det.

Måske er Instagram helt nyt for dig eller måske har du uden held prøvet at få gang i salget via den populære platform, men har haft svært ved at knække koden til hvordan du sælger. 

Du sidder måske og fundere over om du nu også poster på de rigtige tidspunkter, om du rammer den perfekte opslagsfrekvens, hvordan du laver de der små videoer, finder de rigtige hashtags eller lignende, men faktisk er alt det her slet ikke så afgørende for succes på det populære sociale medie, som mange går og tror. 

Imens det er godt at kende til de små tricks og kneb til at få større rækkevidde, så hjælper selv den mest perfekte hashtag strategi ikke, hvis du ikke har et gennemtænkt system bygget op omkring de helt essentielle markedsføringsprincipper. 

Det handler i stedet om at forstå og bruge de bagvedliggende markedsførings- og salgsmekanismer og derfra ligge en strategi. 

– det hjælper jeg dig med på dette online kursus.

Lær at sælge på Instagram

er et praktisk orienteret online kursus for dig som gerne vil lære at bruge platformen så optimalt som muligt og samtidig forstå hvordan man egentlig bygger et salg op fra bunden ved hjælp af den populære platform.

Du lærer

Kurset består af

Trin-for-trin video undervisning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Arbejdsbøger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skabeloner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Modul 1

Fundamentet

Vi starter med at gennemgå hvordan Instagram fungere og hvad de forskellige muligheder går ud på.

Du lærer blandt andet:

Modul 2

Få flere følgere

I det næste modul skal vi se på hvordan du får flere følgere og bygger dit publikum af potentielle drømmekunder.

Du lærer blandt andet:

Modul 3

Varm dit publikum op

I dette modul skal vi se på hvordan du varmer dit publikum godt op, så du har masser af købeklare kunder den dag du er klar til at sælge dit produkt. 

Du lærer blandt andet:

Modul 4

Sælg via Stories og DM

I det sidste modul lærer du hvordan du kan bruge dine Instagram Stories til at sælge og DM til at afholde dine salgssamtaler.

Bonus #1

Min indholdskalender

Få min skabelon til hvordan du laver indhold for en hel måned

Bonus #2

Planlæg dine opslag i Meta

Få mit workflow tildsbesparende workflow, så du kan masseproducere indhold og automatisere dine opslag.

Din underviser

Hej, Mit navn er Trine

Online business strateg, Digital markedsføringsekspert, technørd, mindset coach & moriværksætter

Jeg har hjulpet hundrede af iværksættere og selvstændige med at få stablet deres online business på benene og ud over stepperne ved at kombinere rollen som marketing sparringspartner, online business strateg og teknisk blæksprutte med mindset coach.

Jeg har skabt gode salgs resultater for en lang række virksomheder, men mine største bedrifter er når en af mine klienter bryder igennem en personlig barriere og opdager nye sider af sig selv og en verden af nye muligheder. 

Ofte stillet spørgsmål

Er du klar til at gøre Instagram til din storsælgende platform nummer et?