Freebies

Vores bedste gratis tools til at komme i gang med at bygge din business

At bygge en business er dyrt og tidskrævende, og det kan virke uoverskueligt at stå med alene. Hos SheBoss sørger vi for, at du aldrig føler dig alene. Vi hjælper dig i gang med nogle af vores favorit redskaber,  som vi selv har fundet nyttige og har haft gavn af  i vores opstart. Det koster dig ikke andet en din email. God fornøjelse

Gratis Toolbox

01

Personligt Produktivitets System

Kæmper du også med at nå det hele? 

Du vil gerne opbygge din virksomhed, men har tusindvis af andre ting, som du skal nå sideløbende. 

Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej. Derfor har vi udviklet et personligt produktivitets system, som hjælper dig med at holde styr på dine opgaver både i din business og i dit øvrige liv. For os hænger det hele nemlig sammen. Prøv det og få overblik, overskud og energi til at nå dine mål og drømme. Yeah!

02

1000 Instagram følgere på 1 uge

Selvfølgelig drømmer du om vækst og flere kunder i butikken? Du ved måske, at det kræver, at du skal være synlig digitalt. Men kæmper du – ligesom så mange andre –  med overblikket over, hvordan du egentlig gør og hvad der virker? Så er du ikke alene. 

Da vi åbnede vores Instagram-konto fik vi, på mindre end en uge, over 1000 følgere, og det endda uden at bruge en eneste krone på markedsføring. Mange har spurgt, hvordan vi gjorde, og nu afslører vi alle vores hemmeligheder.

Få styr På det hele

For travle kvinder, der har meget de skal nå​

Hvis du gerne vil nå det hele, er et super effektivt og personligt produktivitets-system et absolut must. Få vores SheBoss-system til at holde styr på alle dine opgaver og ideer. Både i din business og privat.

Du kender det måske: Du har mange bolde i luften, og nogle gange mangler du det forkromede overblik. Du ender måske med at udskyde det store drømme projekt igen og igen. 

Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Det synes vi nemlig, du fortjener. Hvis du ikke allerede har et super effektivt produktivitets-system, så vil dette board være en absolut GAME CHANGER af den helt store slags.

Ved hjælp af dette system fik vi selv en business op at køre “from scratch” på bare 2 måneder. Vi lavede alting selv,og sideløbende havde vi fuldtidsarbejde, hjemmeskoling og barsel med en baby, som vil sidde på armen konstant (også kaldet en velcro baby).

Du kan vælge at  kopiere vores system fuldstændig eller modificere det, så det passer til netop dit liv. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone, kun din e-mail.

Skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og modtag vores SheBoss Master To-Do og Workbench

Hvordan vi fik
1000 følgere på Instagram
den første uge

uden at betale en krone​ til markedsføring!

Reach på de mest populære sociale medier kan være en svær nød at knække. Desværre er det ofte den eneste mulighed for små virksomheder med et begrænset markedsføringsbudget for at nå ud til nye kunder.

Da vi lancerede SheBoss på Instagram, prøvede vi forskellige teknikker af og blev meget positivt overrasket. Vi fik nemlig over 1000 følgere inden slutningen af den første uge. 

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej på de sociale medier, så vi har valgt at fortælle alle vores hemmeligheder. Strategien er nem at følge, og den kræver hverken, at man mestre video formatet, bruger influencers eller benytter betalt promovering. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan vi gjorde – og måske endda har mod på at blive inspireret til selv at booste dit reach på Insta til nye højder, så skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og få vores hemmeligheder tilsendt direkte i din indbakke.