Fil_014

Få succes med alt hvad du gør

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Den ide, vi her vil introducere dig for, har virkelig ændret vores verden. Det er det vildeste mind hack, og hvis man lærte det i skolen ville verden se helt anderledes ud i dag. Det giver dig mulighed for at tage ejerskab over dit eget liv og selv bestemme hvilken retning det skal tage. Ideen er egentlig simpel men er en game changer og kan transformere dit liv når du har lært at mestre det. 

 

Første gang jeg fik snerten af hvordan det hang sammen var da jeg var yngre. Vi var på skitur i Norge med familien og nogle venner og jeg skulle prøve at stå på snowboard for første gang. Det samme skulle min veninde og min lillebror. Min bror Rasmus er den type som er irriterende god til al sport, en anden ting ved ham er at selvom han er voksen, så er han stadig et stort legebarn. 

Vi skulle alle sammen på snowboardskole – ingen af os havde prøvet det før. Da vi gik i gang med undervisningen bemærkede jeg en ting. Mens min veninde og jeg dydigt fulgte underviserens instruktioner fjollede min bror bare rundt. 

Vi gjorde os umage for at køre ligeud og ikke falde, mens min bror kørte forlæns, baglæns, zig-zag og faldt igen, igen og igen. Vi syntes selvfølgelig at han var useriøs, men Rasmus har altid været meget besluttet når han ville lære noget, så det har han helt sikkert ikke været, selvom det set med de seriøse storesøsters øjne tydeligvis så sådan ud. 

Da ugen var over havde vi som de to eksemplariske storesøstre gjort præcis som vi skulle, min bror til gengæld havde nærmest bare tumlet rundt og væltet sig i sneen gang på gang. 

Men hvem tror i havde lært at stå på snowboard og stadig den dag i dag er en dygtig snowboarder imens vi andre gav op og gik tilbage til skiene som vi kendte. Nemlig – Rasmus – fordi han havde lært sig selv at falde igen og igen for derefter let og ubesværet komme op på benene igen og videre. Det startede med små risici og små fald og da det gik godt begyndte han lidt efter lidt at gøre mere farlige og vovede ting på boardet og langsomt byggede det op indtil den dag i dag, hvor han kan gøre hvad han vil. 

Mens vi fornuftige piger brugte al vores energi på at undgå at falde, opsøgte Rasmus nærmest faldet. Han blev så at sige dus med det og på denne måde frygtede han det ikke og blev dermed mere fri og kreativ i sine bevægelser. 

Det er ret meget en kvindeting det der med at ville være perfekt og at mestre alting til fingerspidserne, inden vi rigtigt kaster os ud i det, men Rasmus tilgang er langt mere frugtbar, fordi man rent faktisk lærer langt mere af at kaste sig ud i det og at fejle. Man skal ikke frygte fejl, man skal lære af dem igen og igen, indtil det man forsøger at lære til sidst sidder så meget på rygradden, at man ikke længere falder. 

 

At have et growth mindset betyder at man lærer, at succes kommer, hvis man prøver og prøver igen og igen. Det var først mange år senere, da jeg hørte om Carol Dweck og hendes ide om et growth mindset, at jeg forstod hvad det gik ud på. Indtil da har vi altid bare sagt at Rasmus var født god til al sport. 

 

Især som kvinde har vi en ide om at tingene skal være perfekt første gang vi prøver ellers dur vi ikke til det og går og banker os selv oven i hovedet. Det som Dweck kalder et fixed mindset. Har man et fixed mindset så tror man at evner er medfødte og at man bare må lære at leve med det man har. 

Med et growth mindset så tror man på at alt kan læres inklusiv succesfuld adfærd, så længe man bare bliver ved med at forsøge og hele tiden lærer undervejs i processen, om du når det eller ej er bare et spørgsmål om at forsøge nok gange.

Velkommen til
SheBoss-bloggen

Her på bloggen bringer vi artikler omkring livet som Sheboss og skriver om alt indenfor mindset, business, bio hacking, produktivitet og high performance. Vi er begge mompreneurs og til tider får vi hjælp fra forskellige gæstebloggere. Vi håber på at kunne inspirere og motivere dig til at blive alt det du drømmer om.

Hvordan vi fik
1000 følgere på Instagram
den første uge

uden at betale en krone​ til markedsføring!

Reach på de mest populære sociale medier kan være en svær nød at knække. Desværre er det ofte den eneste mulighed for små virksomheder med et begrænset markedsføringsbudget for at nå ud til nye kunder.

Da vi lancerede SheBoss på Instagram, prøvede vi forskellige teknikker af og blev meget positivt overrasket. Vi fik nemlig over 1000 følgere inden slutningen af den første uge. 

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej på de sociale medier, så vi har valgt at fortælle alle vores hemmeligheder. Strategien er nem at følge, og den kræver hverken, at man mestre video formatet, bruger influencers eller benytter betalt promovering. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan vi gjorde – og måske endda har mod på at blive inspireret til selv at booste dit reach på Insta til nye højder, så skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og få vores hemmeligheder tilsendt direkte i din indbakke.

Få styr På det hele

For travle kvinder, der har meget de skal nå​

Hvis du gerne vil nå det hele, er et super effektivt og personligt produktivitets-system et absolut must. Få vores SheBoss-system til at holde styr på alle dine opgaver og ideer. Både i din business og privat.

Du kender det måske: Du har mange bolde i luften, og nogle gange mangler du det forkromede overblik. Du ender måske med at udskyde det store drømme projekt igen og igen. 

Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Det synes vi nemlig, du fortjener. Hvis du ikke allerede har et super effektivt produktivitets-system, så vil dette board være en absolut GAME CHANGER af den helt store slags.

Ved hjælp af dette system fik vi selv en business op at køre “from scratch” på bare 2 måneder. Vi lavede alting selv,og sideløbende havde vi fuldtidsarbejde, hjemmeskoling og barsel med en baby, som vil sidde på armen konstant (også kaldet en velcro baby).

Du kan vælge at  kopiere vores system fuldstændig eller modificere det, så det passer til netop dit liv. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone, kun din e-mail.

Skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og modtag vores SheBoss Master To-Do og Workbench