fbpx

Gratis Minikursus

1/ 6 Introduktion og Overblik

Drømmer du også om at blive selvstændig og bygge din drømmebusiness? 

Så se med på dette minikursus hvor jeg hjælper dig godt på vej ved at give dig et overblik over, hvad der skal til for at starte den business du drømmer om. 

2/6 Den Gode Ide

I denne her video taler vi om, hvordan du finder ud af om din forretningside er den helt rigtig for dig. 

3/6 Virksomhedens DNA

I denne video skal vi tale om virksomhedens DNA. Som er det der gør din virksomhed helt unik, det som gør at du kan bygge dybere relationer til dine drømmekunder, dit kompas på vejen og samlingspunkt når der kommer flere med på rejsen. 

Det vil altså sige at vi skal kigge på din din vision, din mission, dit formål/why og dine værdier. 

4/6 Drømmekundepersona

I denne video skal vi tale om hvorfor det er så vigtigt at blive helt skarp på hvem vi taler til, når vi skal kommunikere vores budskab ud til målgruppen.

5/6 Branding

I den her video taler vi om hvad der skal til for at skabe et godt brand som tiltrækker de helt rigtige potentielle kunder til din forretning. 

6/6 Salg & Markedsføring

Hvis du drømmer om et kontinuerligt kundeflow, hvor kunder finder dig, lærer dig og dit produkt at kende og til sidst køber, alt sammen så gnidningsfrit og nemt som muligt, så se med i denne video, hvor vi skal tale om dit salgs- og markedsføringssystem.

Mere gratis guf

Lyt til SheBoss Podcasten og bliv ustoppelig

En podcast hvor vi taler om strategien, teknikken, mindset’et og energiarbejdet bag en succesfuld online business. Vi er ikke bange for at gøre arbejdet, både det ydre men også det indre, og gå all in på at bygge vores drømmebusiness på vores præmisser.

Lyt til SheBoss Podcasten på

Apple Podcast

eller Spotify

Vil du lære at lave online kurser og forløb?

Overvejer du at dyppe tæerne i livet som selvstændig?

Drømmer du om at starte en business, som giver dig frihed og muligheder?

Du behøver hverken en klar ide eller et dyrt setup for at komme i gang.

En online business giver dig den frihed du drømmer om og kommer med lav risiko. Og med min metode finder og tester du din ide i processen.

Så hvis du har lyst til at lære hvordan du kommer i gang, så har jeg lavet et online kursus ved navn Ascend, hvor du lærer at:

Praktisk

Kurset er online og du kan tage det i dit eget tempo.

Der medfølger arbejdsbog, gruppesupport og 30 minutters personlig sparringssession omkring hvordan du sælger og markedsfører dit produkt.

Online kursus

Normalpris 1720,- kr. ex moms

Din pris kr. ex. moms

888,-