Fil_000

Drøm stort og bliv ustoppelig

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Drømme stort og boost din motivation, kreativitet og energi

Kender du de dage, hvor du nærmest ikke kan vente med at komme ud af sengen og i gang. Hvor du er så fuldstændig fyldt op af motivation og engagement, at ikke engang den legoklods, som spænder ben for dig i stuen, kan ødelægge dit “momentum.” Når det projekt, du arbejder på fylder dine tanker så meget, at du hælder mælk i din juice i stedet for din kaffe, fordi du liiiige er nødt til at tjekke din mail?

Måske tænker du, at denne følelse er forbeholdt de særligt privilegerede, som er så “heldige” at have landet drømmejobbet, og for hvem hverdagen er fyldt med motiverende og meningsfulde engagementer af enhver slags. Måske føler du dig fanget i alt det kedelige og praktiske og føler ikke, at din hverdag er særlig spændende, engagerende eller meningsfuld?

I så fald er det sikkert fordi du glemmer at drømme stort. Det hele handler nemlig om mindset.

 

Start hver morgen med at vælge (og ja, det er et valg!) at tro på dig selv. Tro på, at lige netop det, du brænder for har en berettigelse og et formål. Tro på på, at du kan skabe noget som vil være med til at gøre verden til et bedre sted, noget som når ud over dig selv, noget som hjælper andre. Du er her for at tjene et større formål med lige præcis din vision om at skabe noget nyt og innovativt. Vær med til at nedbryde gamle fastlåste forestillinger, og bring noget nyt til verden. 

Er du i stand til at bringe dig selv i overensstemmelse med dette mindset, vil din hverdag blive langt mere meningsfuld og fyldt af motivation og engagement. Alt det praktiske (måske kedelige) arbejde vi laver bliver synkroniseret med vores dybeste kerne, og hverdagens små udfordringer sættes i et større perspektiv og synes lige pludselig meget små og overkommelige. 

 

For os hos Sheboss  handler det om at kunne og turde leve os fuldt og helt ind i vores drømme. Vi tror på at tage ansvar og ejerskab, og vi forsøger at designe og tilrettelægge vores liv, så vi hele tiden kommer tættere og tættere på målet for hvert skridt vi tager. Hvor mange skridt der er mellem os og målet, ved vi ikke altid, og nogle gange kan vi være nødt til at vende om for en stund eller træde ved siden af stien. Men så længe vi tror på, at vi har styrken til at nå målet, så er vejen derhen en spændende og berigende oplevelse, og vi ville ikke være et eneste skridt foruden. 

Det sværeste i hele denne proces, og nok især for kvinder, er at undgå at komme til at stå i vejen for sig selv. Det er som oftest ikke omverdenen, som spænder ben for en iværksætteridé, men derimod din egen frygt og tvivl på, at du rent faktisk kan lykkes. 

Tvivlen og frygten er trofaste følgesvende på rejsen, når man tør drømme stort. Det ved vi alle. Forskellen på dem, som lykkes med deres drøm, og dem som ikke gør ligger i måden hvorpå vi håndterer tvivl, frygt og modstand. 

Frygt, tvivl og modstand er nemlig ikke dine fjender. Det er godt at tvivle. Det betyder bare, at du undersøger dine muligheder og søger at optimere kvalitet og resultater hele tiden.  Frygten er et udtryk for, at du er engageret, og ikke ønsker at fejle, at du ønsker at skabe noget, som bidrager med kvalitet Frygten gør dig skarpere, hvis du er i stand til at lytte til den, men ikke lader dig styre eller slå ud af den.

Hver gang vi oplever modstand, har vi et valg at træffe: Vi kan lade os stoppe eller slå ud, bevæge os ind i offerrollen og blive sure på “verden”, for at spænde ben for vores drømme. Vi kan derimod også vælge at opfatte modstand som en mulighed for at lære. Uanset hvad der sker, så er der altid noget, du kan lære af situationen. Det lyder så fortærsket, og mange føler sig faktisk provokerede af denne måde at anskue modstand på. Men prøv det på egen krop næste gang, du oplever modstand. Mærk efter og spørg dig selv, hvad du kan lære af situationen. Vi garanterer, at du bliver meget klogere på både dig selv og din omverden med dette mindset. 

Din kreativitet vil blomstre, fordi du åbner op i stedet for at lukke af, og du vil hurtigt opleve, at dit liv på alle plan bliver langt sjovere.  

Det tager tid at vænne sig til at tage styring i sit eget liv, og vigtigst af alt, så kræver det øvelse og repetition. 

 

Nedenfor har vi samlet et par hacks, som vi selv bruger og som forhåbentlig kan hjælpe dig lidt på vej mod at turde drømme stort. 

 

#1 Arbejd med dit mindset dagligt eller så ofte du kan

At tænke stort og innovativt er en diciplin som kræver øvelse. Læs og lyt til inspirerende mennesker, som har gjort de ting andre finder umulige. De er drevet af vision og et brændende ønske om at forbedre verdens tilstand. Mærk efter hvilke drømme som virkelig tænder en ild indeni og prøv at forestille dig hvordan det ville være, hvis du rent faktisk havde ressourcerne til at føre drømmen ud i livet. Forestil dig hvordan din dag ville være, hvordan du skulle strukturere dit arbejde og hvilke mennesker du skulle have på dit team. Det er vigtigt at du ikke lader dig begrænse af hvad du kan og har lige nu, men bare lader energien bygge sig op. 

 

#2 Indfang og organiser dine drømme og ideer og gør dem til konkrete mål i dit liv og din business

Når du har fundet en sag du virkelig brænder for er det tid til at planlægge og gøre den til konkrete mål. Måske vil du gerne sælge et produkt og kunne leve godt af det indenfor et år. Hvad ville et ambitiøst, men realistisk mål være? Hvis du stadig føler dig hæmmet, så tænk på hvad en person du beundre ville kunne nå på et år med dine ressourcer og sæt dit mål derefter. Når du har besluttet dig for et overordnet mål er det tid til at dele målet op i mindre delmål, måske for kvartalet og derefter for måneden. Sørg for at dine mål er konkrete og målbare, så du hele tiden kan følge din fremgang. Igen, lad energien flyde og glem alt om hvad du ikke kan og hvad du ikke har lige nu. Nu skulle du gerne være endt ud med en konkret og håndgribelig plan for, hvordan du når dine mest ambitiøse mål. Der vil givetvis være nogle udfordringer fra start, men måske du kan finde nye og anderledes måder at løse dem på. Nu er det bare et spørgsmål om af finde mod, udholdenhed og motivation i hverdagen til at arbejde på din drøm. 

 

#3 Omgiv dig med andre som tænker på samme måde

Når du arbejder på en stor drøm er det vigtigt at undgå negativ energi især fra sine omgivelser, da de desværre kan komme til at forstærke din egen tvivlen på dig selv. Dette kan være nemmere sagt end gjort. De fleste af os har tvivlere tæt inde på livet. Forældre, partnere eller venner, som måske vil dig det bedste, men ender med at gøre tingene endnu sværere for dig og forhindre dig i at leve det liv du drømmer om. Her gælder det om at forstå deres udgangspunkt og i stedet hente sin energi andre steder fra. Måske kan du indgå i et større iværksætter netværk som SheBoss eller find nogle iværksætter veninder, som du kan spejle dig i. heldigvis findes der masser af muligheder i dag. 

 

#4 Team up med nogle du kan bekæmpe frygten og tvivlen med

Måske skal du gå skridtet videre og teame op med nogen som du er på bølgelængde med men som også har det du ikke har. Det kan være viden og ekspertise, ressourcer eller måske bare en personlighed, som har det du mangler. 

 

#5 Lær noget nyt så ofte du kan

Nogle gange er det, som vil tage dig til næste niveau slet ikke det du regnede med, men måske inden for et helt nyt område. Sørg for at følge med, tal med andre om hvad der sker ude i den store verden. En konstant opgradering af dine kompetencer vil udvide dit perspektiv og dine muligheder.

 

#6 Lær noget svært

Det er så nemt at bare cruise igennem tilværelsen, men hvis du faktisk gør dig umage med at lære noget svært engang imellem, vil du se en stor ændring i dit syn på livet og dit syn på dig selv. Du vil opleve en følelse af succes, da du ofte vil se en drastisk stigende læringskurve. Det hjælper dig til at få endnu mere blod på tanden, til at fortsætte rejsen mod dine drømme. 

 

Så her har du vores hacks til at hjælpe dig på vej til at turde drømme stort. Vi ved det kan være en svær proces for nogen, men når du først mestre disse punkter, vil du opleve 

en forløsning af din kreative energi og opdage hvordan dine drømme trækker i dig som en magnet og giver dig lyst til at arbejde mod dem i stedet for at du skal skubbe og kæmpe dig frem i tilværelsen. 

Velkommen til
SheBoss-bloggen

Her på bloggen bringer vi artikler omkring livet som Sheboss og skriver om alt indenfor mindset, business, bio hacking, produktivitet og high performance. Vi er begge mompreneurs og til tider får vi hjælp fra forskellige gæstebloggere. Vi håber på at kunne inspirere og motivere dig til at blive alt det du drømmer om.

Hvordan vi fik
1000 følgere på Instagram
den første uge

uden at betale en krone​ til markedsføring!

Reach på de mest populære sociale medier kan være en svær nød at knække. Desværre er det ofte den eneste mulighed for små virksomheder med et begrænset markedsføringsbudget for at nå ud til nye kunder.

Da vi lancerede SheBoss på Instagram, prøvede vi forskellige teknikker af og blev meget positivt overrasket. Vi fik nemlig over 1000 følgere inden slutningen af den første uge. 

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej på de sociale medier, så vi har valgt at fortælle alle vores hemmeligheder. Strategien er nem at følge, og den kræver hverken, at man mestre video formatet, bruger influencers eller benytter betalt promovering. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan vi gjorde – og måske endda har mod på at blive inspireret til selv at booste dit reach på Insta til nye højder, så skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og få vores hemmeligheder tilsendt direkte i din indbakke.

Få styr På det hele

For travle kvinder, der har meget de skal nå​

Hvis du gerne vil nå det hele, er et super effektivt og personligt produktivitets-system et absolut must. Få vores SheBoss-system til at holde styr på alle dine opgaver og ideer. Både i din business og privat.

Du kender det måske: Du har mange bolde i luften, og nogle gange mangler du det forkromede overblik. Du ender måske med at udskyde det store drømme projekt igen og igen. 

Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Det synes vi nemlig, du fortjener. Hvis du ikke allerede har et super effektivt produktivitets-system, så vil dette board være en absolut GAME CHANGER af den helt store slags.

Ved hjælp af dette system fik vi selv en business op at køre “from scratch” på bare 2 måneder. Vi lavede alting selv,og sideløbende havde vi fuldtidsarbejde, hjemmeskoling og barsel med en baby, som vil sidde på armen konstant (også kaldet en velcro baby).

Du kan vælge at  kopiere vores system fuldstændig eller modificere det, så det passer til netop dit liv. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone, kun din e-mail.

Skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og modtag vores SheBoss Master To-Do og Workbench