fbpx

… er et forløb til dig som har brug for at udvikle og skalere din forretning digitalt, øge din online synlighed og nå ud til flere og i sidste ende få bedre leads, flere salg og øget omsætning.

På en måde som føles ubesværet, intuitivt og i overensstemmelse med din feminine kerne.

Let's do this

Har du svært ved at tjene penge nok i din virksomhed?

Forestil dig at du havde et system, som du kunne bruge igen og igen med mindst mulig indsats og som samtidig skaffede dig de salg og strøm af kunder, der skulle til for at holde din drømmevirksomhed godt kørende. 

Forestil dig at du havde mere tid til at arbejde med de ting, der virkelig tilfredsstiller dig og gør dig glad. 

Grunden til at du blev selvstændig og forelskede dig i din virksomhed i første omgang. 

Du ved det kan lade sig gøre. 

Du ser andre gøre det hele tiden. 

Hvordan kan det være, at de kan finde ud af at bygge den virksomhed du drømmer om?

Hemmeligheden er, at de har gjort det grundlæggende arbejde og lagt en vindende salgs- og markedsføringsstrategi, som passer præcist til deres virksomhed, deres drømmekunder og dem som person. 

Du kan lære at gøre det samme. 

Du lærer på forløbet

01

Du lærer om strategisk salg og markedsføring via dine digitale kanaler

02

Du lærer om kampagneplanlægning, -strategi og - eksekvering

03

Du får støtte og vejledning til at bygge et stærkt mindset gennem vækst- og udviklingsfasen

SheBoss Business Suite er et 8-ugers deep dive forløb for iværksætteren og den lille selvstændige, som selv står for salget og markedsføringen. Du får et forløb med fuld fokus på dig, din forretning og dit mindset.

Du får:

Digital salgs- og markedsføringsstrategi skræddersyet til din virksomhed

Redskaber til at konvertere leads til salg for flere tusinde kroner uden at gå på kompromis med din feminine kerne

Klarhed omkring din forretning og dit næste skridt med personlig sparring

Teknisk partner

Støttende netværk

Hvem er forløbet for?

"Forløbet her er til dig som drømmer om at udvikle og vækste din forretning digitalt, så du kan få den frihed, de muligheder og det liv du længes efter. "

For dig som er klar til at udvikle og vækste den digitale del af din forretning i et rum, hvor vi løfter og støtter hinanden.

For dig som har brug for en klar strategi for at nå næste mål i din business og hvor din feminine energi og intuition ikke er noget du skal pakke væk eller skjule.

For dig som ønsker at vækste din business uden at brænde ud eller gå på kompromis med familielivet.

For dig som har brug for et liv med mere frihed og indflydelse på, hvordan du bruger din værdifulde tid og energi.  

 

For dig som er Boss
i dit eget liv.

Gør som andre kvinder og øg din indtjening med tusindevis af kroner ...

… udforsk nye mere profitable forretningsområder, få en klar digital strategi og bliv klogere på, hvordan du kan få dine tanker til at arbejde med dig og ikke imod dig.

En tidligere deltagerne som startede fra nul skriver...

“…HAR NÅET MIT MÅL🤩 Er nu nået op på 20 forhandlere og ud over mig selv er der kun EN at takke og det er dig, så TAK!!! Har sådan glædet mig til jeg kunne skrive denne besked til dig😍 Næste mål stjernerne!!”

Hvad forløbet indeholder

SheBoss Business Suite er en alt-i-en pakke, som giver dig alt det du behøver for at vækste din business online. 

Du får simpelthen alle mine strategier, undervisning og sparring omkring, hvordan du markedsfører dig bedst muligt, sælger mere, holder hovedet klart undervejs – også selvom du har et krævende liv ved siden af.

Du skal selv udføre arbejdet, men du får en vejviser med klare handlingstrin til, hvordan du kommer i mål.

01 Digital vækststrategi skræddersyet til din forretning​

Du får en klar strategi for, hvordan du kan udvikle netop din forretning digitalt skræddersyet til dig og det sted du er på din rejse. 

Du får konkrete handlingtrin og undervisning i hvordan du bruger de forskellige digitale markedsførings redskaber du får brug for undervejs.

Vi taler blandt andet om det menneskelige brand, storytelling, indholdsbaseret markedsføring, social selling og autencitet foruden omnipresent funnelstrategi, automatisering, live-lancering og meget mere.

02 Redskaber til at konvertere leads til salg uden at gå på kompromis med din feminine kerne.

Du får en række redskaber, som kan hjælpe dig med at konvertere dine varme leads til salg, øger din omsætning og sælge for tusindevis af kroner.

Vi arbejder sideløbende med dit mindset omkring salg og penge med udgangspunkt i din feminine kerne, så hele processen føles ubesværet og intuitiv.

03 Klarhed omkring din forretning med 1:1 Sparring

Hjælper dig med at rydde op i dit eget tankemylder og skabe klarhed omkring din business.  Sammen bygger vi det mindset der skal til, for at du kan gå hele vejen, uden at gå på kompromis. 

Vi tager udgangspunkt i din livssituation, det du er passioneret omkring og det du har behov for.

04 Teknisk partner

Sidst men ikke mindst, så får du en partner med styr på teknikken, som du til hver en tid kan spørge, når det kommer til at opbygge en digital forretning med alt hvad det indebærer. 

Hvordan foregår forløbet?

Forløbet foregår online over 8 uger. Du skal regne med at kunne afsætte 4-5 timer om ugen som minimum imens forløbet står på til sparringssamtaler, opgaver og gruppeaktiviteter ud over dit sædvanlige arbejde i din virksomhed.  

Du får under forløbet personlig sparring både privat 1:1 og som online gruppeforløb. På gruppeforløbet holder vi Q&A til ugens emner og i 1:1 sessionerne taler vi om dig og din virksomhed.  

Forløbet består overordnet set af tre elementer designet til at give dig det bedste resultat:

01

Online Undervisning

Du får adgang til mit online undervisningsforløb i 6 moduler, hvor vi helt konkret kommer rundt om emner indenfor digital markedsførings strategi, herunder trafik- og leadgenerering, kampagne- og salgsstrategi på tværs af dine digitale kanaler og du ender ud med en klar plan for hvordan du skal markedsføre din business fremover.

Vi skal derudover arbejde med vores mindset omkring salg, succes og penge og så får du konkrete redskaber til, hvordan du kan identificere og overvinde begrænsende overbevisninger som holder dig tilbage i din business.

02

Personlig Sparring

Du får personlig sparring både 1:1 og i små grupper.

Forløbet indeholder 2 personlige 1:1 sparringssamtaler a 45 minutter, hvor vi gennemgår den strategi du har arbejdet med under forløbet og/eller taler om, hvordan du kan overvinde svære mentale blokeringer og problemstillinger, hvis der er behov for det. 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte mig på e-mail, DM og PM, hvor jeg svarer indenfor 24 timer. 

03

Mastermindgruppe

På gruppemøderne udnytter vi den fulde styrke af mastermindgrupper.

En mastermindgruppe er en af de store hemmeligheder til succes og er en gruppe, som følger dig på din rejse, kommer med feedback og sparring samt støtter op om dine forretningsaktiviteter. 

En mastermindgruppe vil som udgangspunkt indeholde 2-6 andre kvindelige iværksættere og selvstændige. 

Vi mødes i gruppen en gang om ugen i de 8 uger, hvor vi taler om ugens emne og opgaver.

Lad os komme i gang

Priser og Betalingsmuligheder

Du kan frit vælge den prismodel der passer dig bedst.

Lad os komme i gang

Priser og Betalingsmuligheder

Du kan frit vælge den prismodel der passer dig bedst.

Klar til næste kapitel

Jeg gætter på at du er her fordi du klar til at vækste din business, omsætte for tusindevis af kroner og gå efter dine drømme ...

Her får du hjælp til at bygge og vækste din business digitalt, både strategisk, tekniske og mentalt, men det som det i virkeligheden handler om, er at skabe et liv på dine præmisser, hvor du er i føresædet og hvor verden er åben for muligheder.

Spørg mig