IMG_2635

Bliv Super Organiseret og Produktiv

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Du vil gerne bygge din drømme business, men mangler tid, energi og penge. Det første skridt på vejen er at booste din produktivitet og effektivitet og prøve at undgå at blive alt blive så overvældet at du bliver paralyseret. Som iværksætter har du med stor sandsynlighed virkelig mange ting som skal gøres, mange hatte som skal bæres og mange mennesker du skal tale med. Ud over det så har du også dit eget privatliv.

 

En vigtig fundamental byggeklods for en organiseret og produktivt livsstil er at rydde op. Start med at rydde op både fysisk og digitalt. Det vil sige din bolig, dit arbejdsområde, din taske, din e-mail indbakke, dit digitale skrivebord, dine filer, apps, billeder og hvad der ellers måtte være. Det kan være en stor opgave, hvis du ikke er vant til det, men når opgaven først er løst vil du opleve en følelse af at være super motiveret og fuld af energi.

 

Lav en gennemgang af hvordan du bruger din tid – og vær ærlig! Bruger du forholdsvis meget tid, energi og penge på ting som ikke er din højeste prioritet? Ting som du troede var vigtigt og bare comme il faut kan man måske gøre smartere. Jeg har fx droppet at købe friske grøntsager til hverdagskosten, da frosne grøntsager er lige så sunde og 1000 gange nemmere at håndtere, selvom jeg er gourmet og elsker at lave mad. I stedet giver jeg den gas når vi får gæster eller hvis jeg synes vi skal forkæles lidt derhjemme. En anden ting er min garderobe. Jeg har købt en masse simple bluser og bukser i basisfarver, som jeg går i til hverdag. Det tager mig ingen tid at vælge tøj og jeg er lynhurtigt ude af døren. Jeg er måske ikke kendt for at have den mest spændende garderobe, men det er heller ikke noget som kan hjælpe mig i min business eller privat.

 

Dernæst skal du opsætte et virkelig godt produktivitets system for dig selv. Et som passer til dig og din måde at arbejde på. Du vil opleve så snart du har et velsmurt system oppe at køre, at du lige pludselig får frigjort en masse plads til kreativitet og drømme og på den måde får dit energiniveau et kæmpe boost, du får et zen-agtigt overblik over situationen og dit humør stiger fordi du ved inderst inde at du nu endelig er igang med at arbejde dig imod dine drømme mål. 

For nogen virker et system som David Allen’s GTD-metode, men metoden er lidt tung og kræver meget vedligeholdelse. Personligt har jeg brug for et system som er meget fleksibelt og let kan indfange alle de ideer min hjerne konstant kommer op med, samtidigt med at det holder mig på rette spor så jeg når mine mål. Jeg har udviklet mit eget system som passer perfekt til en travl mor og iværksætter med en uendelig lang to do listen og samtidig en million gode ideer. Hvis du gerne vil se hvordan jeg gør så klik her.  

 

Start ikke kun din dag i din to do, men også hvis du skal tilbage efter en lille afbrydelse. Hvis du ikke starter i din to do kan du nemt ende de forkerte steder i løbet af dagen, så som køleskabet når du arbejder hjemmefra og de sociale medier uanset hvor du er. Faktisk er de mest populære tjenester som Facebook og Instagram netop designet til at du skal blive hooked. En af metoderne er at du skal føle at du udretter noget ved fx at sidde og følge, like og kommentere. Lad dig ikke snyde. Det er faktisk ikke så vigtigt som du tror og du kan nemt ende med at spilde en hel dag på social engagement, som sandsynligvis ikke føre til et salg alligevel.

Velkommen til
SheBoss-bloggen

Her på bloggen bringer vi artikler omkring livet som Sheboss og skriver om alt indenfor mindset, business, bio hacking, produktivitet og high performance. Vi er begge mompreneurs og til tider får vi hjælp fra forskellige gæstebloggere. Vi håber på at kunne inspirere og motivere dig til at blive alt det du drømmer om.

Hvordan vi fik
1000 følgere på Instagram
den første uge

uden at betale en krone​ til markedsføring!

Reach på de mest populære sociale medier kan være en svær nød at knække. Desværre er det ofte den eneste mulighed for små virksomheder med et begrænset markedsføringsbudget for at nå ud til nye kunder.

Da vi lancerede SheBoss på Instagram, prøvede vi forskellige teknikker af og blev meget positivt overrasket. Vi fik nemlig over 1000 følgere inden slutningen af den første uge. 

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej på de sociale medier, så vi har valgt at fortælle alle vores hemmeligheder. Strategien er nem at følge, og den kræver hverken, at man mestre video formatet, bruger influencers eller benytter betalt promovering. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan vi gjorde – og måske endda har mod på at blive inspireret til selv at booste dit reach på Insta til nye højder, så skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og få vores hemmeligheder tilsendt direkte i din indbakke.

Få styr På det hele

For travle kvinder, der har meget de skal nå​

Hvis du gerne vil nå det hele, er et super effektivt og personligt produktivitets-system et absolut must. Få vores SheBoss-system til at holde styr på alle dine opgaver og ideer. Både i din business og privat.

Du kender det måske: Du har mange bolde i luften, og nogle gange mangler du det forkromede overblik. Du ender måske med at udskyde det store drømme projekt igen og igen. 

Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Det synes vi nemlig, du fortjener. Hvis du ikke allerede har et super effektivt produktivitets-system, så vil dette board være en absolut GAME CHANGER af den helt store slags.

Ved hjælp af dette system fik vi selv en business op at køre “from scratch” på bare 2 måneder. Vi lavede alting selv,og sideløbende havde vi fuldtidsarbejde, hjemmeskoling og barsel med en baby, som vil sidde på armen konstant (også kaldet en velcro baby).

Du kan vælge at  kopiere vores system fuldstændig eller modificere det, så det passer til netop dit liv. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone, kun din e-mail.

Skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og modtag vores SheBoss Master To-Do og Workbench