Start din drømmebusiness i dag

360º Digitale Business

onlinekursus for iværksættere og selvstændige

Gør din
Drømmebusiness til virkelighed

Drømmer du om frihed til selv at kunne bestemme dit arbejdsliv? Er du typen der selv kan og vil?

Så er det nu du skal starte eller opgradere din digitale business og begynde at arbejde på DINE præmisser.

"Du vil arbejde når det passer DIG og på dine præmisser. Du ved du kan. Du er kompetent og hårdtarbejdende"

Jep, vi er HELT med på at 2022 skal være DIT år.

Du er klar til at smøge ærmerne op og gøre det der skal til for at skabe en succesfuld virksomhed.

Du er træt af at levere det ene stykke brillante arbejde efter det andet og så alligevel ikke se dit navn over indgangen, når du træder ind i bygningen. Det skal slutte NU. Du vil nemlig være din egen boss.

Men hvordan starter man egentlig en virksomhed? Hvor skal man begynde og hvad skal man vide?

Der findes MASSER af kurser derud for iværksættere og selvstændige, men hvis du virkelig vil skabe succes og hacke din vækst i 2022, så skal du finde et kursus, som giver dig de nyeste up to date metoder, viden og know how.

…Og glem alt om smutveje, hurtige fix og bootcamps. Hvis det var så nemt ville vi alle sammen være milliardærer og have sixpacks.

Vi siger det som det er: Succes handler om hårdt arbejde, om at være konsistent og finde det der giver genklang hos DIN målgruppe – og ja selvfølgelig, de skarpeste teknikker og best practices – og dem får du af os.

360º DIGITALE BUSINESS

onlinekursus for iværksættere og selvstændige

Vores 360º Digital Business onlinekursus for iværksættere og selvstændige, det er til dig, som er klar til at hacke din vækst, og fine tune dit mindset.

Det er tid

til at skabe den

business du

drømmer om

Hvis du er virkelig dedikeret til at gøre 2022 til DIT DRØMMEÅR, så giver vi dig det DU skal bruge for, at komme i mål med dine vildeste drømme og med know how, sparring og et super engageret og støttende fællesskab.

"I 360º Digital Business onlinekursus for iværksættere og selvstændige får du det i VIRKELIGHEDEN har brug for som ny iværksætter fordi du BÅDE skal have styr på det mentale OG det digitale, for at få succes i 2022. "

Vi forener

MIND, BODY & BUSINESS

360º Digital Business onlinekursus for iværksættere og selvstændige er for skabere og game changere, der ønsker at udnytte deres potentiale til at drive en virksomhed, der gør en forskel.

Du får

1

En digital vækststrategi som fungerer for 2022

Du lærer at lægge en vækstoptimeret strategi, til at skabe en højeffektiv digital salgsmotorvej, OG du får metoderne til rent faktisk, at skabe det i praksis.

2

Mindset coaching og microtræning

Du ved det sikkert allerede: It WILL get messy! Så en mindset coach er SÅ vigtig at have med på teamet, hvis du virkelig vil nå dine vildeste mål.

Du skal kunne mærke ind i dig selv, mærke din krop, dit hjerte og så skal du optimere din fysik, for at kunne performe på det højeste niveau.

3

et energifyldt fællesskab af power-kvinder

Livet som selvstændig kan blive ensomt og krævende, så det er alfa og omega at du har støtte på rejsen – som både kan hjælpe og tilbyde en hestesko, men som også kan fejre dine succeer sammen med dig.

Når du har taget kurset kan du til hver en tid

Stå imod krævende mentale udfordringer og nå dine vildeste mål

Skabe et smukt autentisk brand herunder dit logo, din brand style guide og visuelle identitet

Designe og bygge en magnetisk hjemmeside som automatisk sælger dit produkt

Lave en vindende strategi for din digitale markedsføring og eksekvere på den

 

Dine undervisere

Dine undervisere på kurset er serieiværksætter og biohacker Tina samt technørd, growth hacker og småbørns mompreneur Trine.

Tina er vores multipassioneret energibombe og specialist indenfor sammenhængen mellem mind, body og soul og the-go-to-girl når du skal hacke og optimere din performance.

Trine står bag kvindenetværket SheTech og initiativet Girls Can Code. Hun har nøje udvalgt en række at de mest brugervenlige programmer, som stadig er gode og fleksible nok til at skabe smukke professionelle resultater.

Kurset er opdelt i 4 moduler

Modul 1

I det første modul hjælper vi dig med at tune ind på det helt rigtige mindset og om hvordan du kan bio hacke din krop for optimal performance.

Du lærer hvordan du kan bruge visualisering i et feminine kreativt flow state til at sætte ambitiøse mål for din virksomhed og manifestere dem.

Modul 2

I andet modul lærer du hvordan du kan lave en smuk og salgsoptimeret webside med WordPress og Elementor Pro – også selvom du er lidt grøn når det kommer til det tekniske.

Modul 3

Du lærer om hvordan du kan bruge forskellige teknikker til at booste dit drive, håndtere følelsen af at være overvældet og i det hele taget lære at arbejde med nogle af de ting som godt kan være svære når du starter ud.

Modul 4

I det sidste modul arbejder vi med din digital markedsførings strategi og på på at skabe og lede dine ideelle kunder ubesværet igennem en automatiseret salgstragt.

Vi kommer rundt om emner som sociale medier, email, content marketing, SEO og datadrevet markedsføring samt meget mere, så du kan hacke din vækst i 2022.

Bonus modul

I dette bonusmodul lærer du at benytte designprogrammet Canva til at skabe virksomhedens brand og stemme. Du får en quick start guide til at lave logo, brand style guide og virksomhedens grafiske design med udgangspunkt i målgruppen og brandet’s kerneværdier. 

“Jeg sad alene med alle mine tanker, frustrationer og glæder i over et år og var gået helt i stå! Tak for jer 😍 Er SÅ klar til at komme ud over rampen!”

Mette Hacke ejer af Love Showers

Priser

mest Populære

360º Digital Business
DIY

ONLINE KURSUS FOR IVÆRKSÆTTERE OG SELVSTÆNDIGE

12.495,- DKK

ex. moms

Du får:

Du lærer at lave:

Stærkt begrænsede pladser

360º Digital Business
DIY +

inklusiv strategi session, designoplæg og 1:1 mindset coaching

19.495,- DKK

ex. moms

Du får:

Du lærer at lave:

Stærkt begrænsede pladser

360º Digital Business Pro

Done-for-you service med strategi, færdig hjemmeside og markedsføring

49.000,- DKK

ex. moms

Du får:

Vores eksperter opsætter

Hvordan vi fik
1000 følgere på Instagram
den første uge

uden at betale en krone​ til markedsføring!

Reach på de mest populære sociale medier kan være en svær nød at knække. Desværre er det ofte den eneste mulighed for små virksomheder med et begrænset markedsføringsbudget for at nå ud til nye kunder.

Da vi lancerede SheBoss på Instagram, prøvede vi forskellige teknikker af og blev meget positivt overrasket. Vi fik nemlig over 1000 følgere inden slutningen af den første uge. 

Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej på de sociale medier, så vi har valgt at fortælle alle vores hemmeligheder. Strategien er nem at følge, og den kræver hverken, at man mestre video formatet, bruger influencers eller benytter betalt promovering. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan vi gjorde – og måske endda har mod på at blive inspireret til selv at booste dit reach på Insta til nye højder, så skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og få vores hemmeligheder tilsendt direkte i din indbakke.

Få styr På det hele

For travle kvinder, der har meget de skal nå​

Hvis du gerne vil nå det hele, er et super effektivt og personligt produktivitets-system et absolut must. Få vores SheBoss-system til at holde styr på alle dine opgaver og ideer. Både i din business og privat.

Du kender det måske: Du har mange bolde i luften, og nogle gange mangler du det forkromede overblik. Du ender måske med at udskyde det store drømme projekt igen og igen. 

Vi vil gerne hjælpe dig på vej. Det synes vi nemlig, du fortjener. Hvis du ikke allerede har et super effektivt produktivitets-system, så vil dette board være en absolut GAME CHANGER af den helt store slags.

Ved hjælp af dette system fik vi selv en business op at køre “from scratch” på bare 2 måneder. Vi lavede alting selv,og sideløbende havde vi fuldtidsarbejde, hjemmeskoling og barsel med en baby, som vil sidde på armen konstant (også kaldet en velcro baby).

Du kan vælge at  kopiere vores system fuldstændig eller modificere det, så det passer til netop dit liv. Det bedste af det hele er, at det ikke koster dig en krone, kun din e-mail.

Skriv dig på vores e-mail nyhedsbrev her og modtag vores SheBoss Master To-Do og Workbench